Juridische hulp bij uw scheiding
Bel vrijblijvend: 020 - 794 71 51
Home > Echtscheidingsbemiddeling
Scheiding Amsterdam

Bemiddeling bij uw scheiding

U kunt ook scheiden buiten de rechtszaal door gebruik te maken van echtscheidingsbemiddeling. Bij Muit & Dierkx Advocaten willen we altijd graag de mogelijkheden bekijken waarin de ex-partners er samen uit komen. Zelfs als er een eenzijdig verzoek tot echtscheiding is gedaan nemen we dat als uitgangspunt. We zorgen er dan voor dat u samen met uw (ex-)partner zelf regelingen treft voor allerlei zaken voor uw scheiding in Amsterdam.

Door middel van bemiddeling wordt u begeleid en wordt ervoor gezorgd dat er oplossingen komen die voor beide partijen aanvaardbaar zijn. Een prettige manier als u zelf in samenspraak met uw ex-partner de juiste regelingen wil proberen te treffen voor de belangrijke zaken die komen kijken bij een echtscheiding.

Bij echtscheidingsbemiddeling:

  • wordt zelf gezocht naar passende oplossingen;
  • wordt door beide partijen de focus gelegd op de oplossing en niet het geschil;
  • wordt naar elkaar geluisterd;
  • wordt geprobeerd om de relatie zo optimaal te houden;
  • voorkomt u juridische procedures;
  • wordt op een snelle, effectieve en goedkope manier een oplossing gerealiseerd.

Voordelen van er samen uitkomen

Door samen regelingen te treffen en afspraken te maken omtrent het scheiden bespaart u niet alleen veel tijd en narigheid, maar ook nog eens veel geld. U heeft samen aan één advocaat voldoende om de procedure rond te maken. Door samen uw scheiding te regelen wordt het op zodanige wijze opgelost, dat er voor beide partijen een win-win-situatie ontstaat. Dit is van groot belang als men de relatie op langere termijn in stand wil houden. Wij helpen u graag in Amsterdam en omstreken om uw scheidingsprocedure op een vriendelijke en efficiënte manier te begeleiden.

Menu