Juridische hulp bij uw scheiding
Bel vrijblijvend: 020 - 794 71 51
Home > Personen- en familierecht
Scheiding Amsterdam

Ervaring met personen- en familierecht

Niet alleen voor een scheiding in Amsterdam kunt u terecht bij Muit & Dierkx Advocaten. Wij zijn uw specialist op het gebied van personen- en familierecht. Familierecht houdt meer in dan u wellicht denkt. Wilt u bijvoorbeeld adopteren? Of zoekt u een advocaat voor boedelverdeling, afstammingsrecht of voornaam- en achternaamwijziging? Ook hierin kunnen wij u bijstaan. Wij zijn de specialist in personen- en familierecht in Amsterdam en omgeving van Amsterdam. Wij geven u graag juridisch advies op persoonlijke en betrokken wijze.

Weet wat uw rechten en plichten zijn

Wij vertellen u graag alles over uw rechten en plichten op het gebied van personen- en familierecht in Amsterdam of omgeving Amsterdam. Familierecht heeft betrekking op alle zaken die met familie te maken hebben, zoals echtscheidingen, afstamming of geboorte. Bent u van plan te adopteren? Neem dan een advocaat in de arm die u kan adviseren over de te nemen stappen. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Ook voor alle zaken met betrekking tot omgang en gezag kunnen wij voor u behandelen.

Onze familierecht advocaten

mr. Iskandar Dierkx

Heeft u een betrokken echtscheidingsadvocaat nodig in Amsterdam? mr. Dierkx voert een algemene juridische praktijk waarbij de nadruk ligt op het huur- en vastgoedrecht, het consumentenrecht, het personen- en familierecht en het incasso- en beslagrecht. Neem voor juridisch advies of een afspraak contact op met mr. Dierkx.    

Neem contact op met mr. Iskandar Dierkx

Of bel direct: 020 - 794 71 51

mr. Roderick Muit

Heeft u een betrokken familierecht advocaat nodig in Amsterdam? Mr. Muit voert een algemene juridische praktijk waarbij de nadruk ligt op het arbeidsrecht, het contractenrecht, het vastgoedrecht, het personen- en familierecht, het bestuursrecht en het sociaal verzekeringsrecht.   Neem voor juridisch advies of een afspraak contact op met mr. Muit.    

Neem contact op met mr. Roderick Muit

Of bel direct: 020 - 794 71 51

Menu